Skoči na glavno vsebino

Raziskovalci na podelitvi priznanj GD Miklavž

Naš vrtec že vrsto let sodeluje z različnimi društvi v kraju. Eno takšnih je sodelovanje s Prostovoljnim gasilskim društvom Miklavž na Dravskem polju. Vsako letu nas ob mesecu varstva pred požarom obiščejo gasilci, ki nam predstavijo temo za likovni natečaj. Letos je to bil gasilski čoln. Raziskovalci smo dali prosto pot svoji ustvarjalnosti in nastale so raznolike in  umetniške risbe. Nato smo kar nekaj mesecev nestrpno čakali na podelitev priznanj. Gasilci so nas tako kot vsako leto povabili v gasilski dom, kjer so nam predstavili delo gasilcev, pokazali opremo, uniforme, gasilske avtomobile in čoln ter nas pogostili v Kulturnem domu, kjer so razglasili rezultate natečaja.

Z velikim veseljem in ponosom vam zaupamo, da je naša Raziskovalka Maruša dosegla prvo mesto v skupini vrtcev in zasluženo prejela zlati kip gasilca. Ostali otroci so prejeli priznanja za sodelovanje.

Da pa Raziskovalci nismo kar tako, da veliko znamo, se naučimo ter smo ustvarjalni, je dokazal tudi naš Žak, ki je na 17. mednarodnem natečaju Bodi umetnik »Igraj se z mano«, kjer je sodelovalo več kot 5800 avtorjev iz 9 držav, prejel priznanje in se uvrstil na razstavo.

Iskrene čestitke obema nagrajencema, foto utrinke iz gasilske podelitve si lahko ogledate v fotogaleriji.

 

Vzgojiteljici Jasna in Neja

(Obiskano 13 krat, 1 obiskov danes)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost